Ambitionen, hos oss i den Landskrona-hemmahörande juristfirman Akutjuridik, är först och främst att stå till tjänst med rådgivning när det gäller att lösa de juridiska problem som kan uppstå i vardagen.

Om något går snett, vad det än må gälla, vill man ofta komma tillrätta med problemet snabbt och sedan kunna lägga sin energi på något annat…

Det är då Akutjuridik blir DIN ”räddning” och en möjlighet för dig genom att vi snabbt står till tjänst för att  kunna hjälpa dig med att lösa problemet eller problemen som har uppstått i DITT liv…

Vi är beredda att med juridisk sakkunskap och stor arbetslust ta tag i alla dina  juridiska problem som kan tänkas ha uppstått i vardagen.

Akutjuridik vill vara juristfirman som alltid finns till hands för DIG när nöden är som störst!

För den som drabbas är inget ärende litet!
Därför är inte heller något ärende för litet för oss…

Vår specialitet är en egenutvecklad och helt unik produkt på den svenska marknaden som vi kallar för ”Min Vårdvilja”, vilket kortfattat är ett för vårdpersonal (-med flera) med avsikt att det ska vara juridiskt bindande  – dokument eller ”Vårdtestamente”, där du i förväg själv har dikterat villkoren och alla dina önskningar om hur du vid eventuell sjukdom eller olycka ska bli vårdad och behandlad.

Läs mer om ”Min Vårdvilja” här

Vi har generösa öppettider så att DU kan nå oss när DU har tid.
Enklast är att mejla info@akutjuridik.se dygnet runt.

Du kan också mycket enkelt kontakta oss via telefon eller genom vårt e-postformulär (dygnet runt), ”klicka” bara här för att komma till kontaktsidan.

Se gärna även på vår  Annonssatsning/Videoreklam som vi har kontinuerligt och regelbundet varje månad på Youtubekanalen Sveriges Forum.